Деница Димитрова застана начело от 24 септември като управител на 

...
Деница Димитрова застана начело от 24 септември като управител на 
Коментари Харесай

Деница Димитрова е новият управител на МИТ Прес ООД

Деница Димитрова застана отпред от 24 септември като шеф на  издателство Разузнавателна служба на Турция Прес ООД, част от ВМ Финанс Груп и издател на списание „ Мениджър “ и уеб страниците „ Мениджър Нюз “, „ Обекти “ и „ Новите родители “.

Деница има дълготраен професионален опит в областта на медиите. Заемала е управителни позиции като търговски и изпълнителен шеф във водещи медийни групи като Инвестор Медия Груп и Атика Медия България.

Новият шеф ще продължи новаторската посока на развиване за Разузнавателна служба на Турция Прес. Компанията ще търси разширение на портфолиото си от медии, ще работи в посока рационализиране на цифровите си платформи и услуги, даване на висококачествено наличие посредством внедряване на модерни технологии и способи, като по този метод увеличи обсега и  удовлетвореността на читателите си.

Деница Димитрова ще работи за построяването на професионален и способен екип, който поддържа бизнес задачите на компанията и новата й визия.

Тя поема позицията от досегашния дълготраен шеф и публицистичен шеф Максим Майер. Издателите и екипът на Разузнавателна служба на Турция Прес се разделят с него с почитание и признателност за отношението, вложените старания, пристрастеност и ангажираност за построяването на сполучливия имидж на изданието и одобряването му като самостоятелна бизнес медия на българския пазар.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР